Häng med.....

Bli en del av vår utveckling

 

Vi växer och behöver bli fler!

Söker dig som:

 

  • Vill utvecklas och vara med att driva LeadPoint  och våra kunder framåt?
  • Har erfarenhet inom förändringsledning, projektledning, digitalisering, management, verksamhetsutveckling eller affärsutveckling?
  • Vill bygga vidare på och förbättra vårt ramverk för förändring?
  • Har en idé om hur vi kan bli bättre?

Hör av dig till mig omgående!

kontakta oss

Hos oss får du:

Vara med att driva Leadpoint framåt tillsammans med de bästa i branschen.

Vi lyssnar och lär av varandra och är aldrig rädda för att fråga om hjälp.

Du bestämmer själv din utvecklingstakt, inriktning och specialisering inom

våra kompetensområden.

Vi har ett kontor i Centrala Malmö bara någon minut från centralstationen.

Vi ser kontoret som en plats för inspiration, diskussion, kunskap och

gemenskap.

Jobba kan du oftast göra varsomhelst men när du behöver något mer,

då är det till Leadpoint och vårt kontor du ska komma.

Om LeadPoint

Idé. För tre år sedan skapades idén av ett oberoende företag som leverar värde till kunder genom att ta vara på och ständigt utveckla de anställdas kompetenser. När ni anlitar Leadpoint får ni inte bara konsultens kunnande, utan hela bolagets samlade kompetens och erfarenhet.

Start. Vintern 2017 förverkligade vi vår idé och startade Leadpoint med fokus på att skapa en arbetsplats som ger de bästa förutsättningarna för de anställda att trivas och vidareutvecklas inom digital transformation, innefattande verksamhetsutveckling, projekt/förändrings-ledning, förvaltning, utveckling, innovation och management.

Nu. Idag har vi lyckats attrahera de bästa i branschen och är 5 anställda samt anlitar ungefär lika många underkonsulter inom olika kompetensområden. Utöver det har vi skapat starka samarbeten med expertis inom Data Science, AI, Algoritmer m.m och knutit till oss ett stort partner nätverk. Vi har tillsammans skapat ett ramverk för hur du som kund snabbt ska kunna förändra, anpassa, effektivisera, automatisera och samtidigt maximera förväntad effekt samt skapa förutsättningar för innovation.

Vi är en strategisk rådgivare, samarbetspartner och leverantör kring digital transformation som hjälper dig gå från idé till verklighet på ett optimalt sätt.

Artikel

Du kan alltid bli bättre!

Men vågar du utmana för att hitta nya möjligheter.

Jag är övertygad om att de flesta människor och verksamheter strävar efter att hela tiden bli bättre, smartare, snabbare och effektivare. Det är en del av vårt DNA och en förutsättning för evolution. Med det i tanken så blir jag samtidigt lite förvånad över att så få av oss faktiskt har en metod eller plan på hur det ska ske.

Hur skapar jag en ny, uppdaterad version av mig själv, mitt team eller min verksamhet?

Var börjar jag, när ska jag anse mig vara i mål, vilka delmål ska jag prioritera och hur säkerställer jag att jag efter målgång fortsätter min utveckling?

Vill du bli bäst på det du gör, i ditt team, i din verksamhet, på din marknad eller i din bransch?

Ta då lärdom av andra, undvik att göra samma misstag, tänk annorlunda, träna ofta, fokusera på dina styrkor och utveckla dina svagheter. Ja, tipsen är många och det kan låta enkelt, men hur kommer jag igång?

Läs mer om våra tankar i denna artikel.

kontakta oss

5 + 7 =

Telefon

+46 70 109 63 92

Email

info@leadpoint.se

Address

Adelgatan 2

211 22 MALMÖ